erasport
Noutăţi ERASPORT
Înregistrare | Am uitat parola

Cum comand

Sistemul de comanda al produselor si de generare a ofertelor de pret a fost realizat pentru a raspunde tuturor cerintelor.

Procedura de generare a ofertelor se adreseaza in primul rand institutiilor si persoanelor juridice. Pentru a genera o oferta scrisa, nu este obligatorie inregistrarea utilizatorului decat daca se doreste personalizarea si salvarea acesteia, utilizatorul putand astfel ulterior sa o transforme in comanda sau sa o modifice.

Procedura de comanda incepe prin alegerea propriu-zisa a produselor. Pasul urmator este autentificarea sau inregistrarea utilizatorului in cazul in care acest lucru nu este deja realizat. Odata accesat contul propriu, finalizarea comenzii se face simplu, dupa o verificare prealabila a datelor de contact si a listei de produse comandate.

Persoanele juridice si institutiile vor fi contactate telefonic pentru definitivarea procedurilor de vanzare (contract, proforma, metode de plata, etc).

Un mesaj cu toate detaliile comenzii va fi deasemenea trimis automat pe adresa utilizatorului.

Termenul de expediere al produselor disponibile in stoc este de 24-72h, urmand ca pentru produsele indisponibile momentan sa va fie calculat si prezentat un deviz cu termenul estimativ de livrare.