erasport
Noutăţi ERASPORT
Înregistrare | Am uitat parola

Informaţii

Compania noastră este rezultatul unei activităţi de echipă, începută în anul 2006 activitate desfăşurată în condiţii de fair-play total vis-a-vis de colaboratorii noştrii.

Oferta noastră cuprinde produse realizate la standarde de calitate ridicată, pregătite să satisfacă necesităţi diverse începând cu sportul şcolar şi de iniţiere până la cel de performanţă.

Relaţia pe care o dezvoltăm cu beneficiarii produselor şi serviciilor noastre este una de interactivitate, fiind astfel bazată pe un schimb reciproc de informaţii menit să valorifice la maximum potenţialul materialelor oferite, iar în ceea ce ne priveşte să îmbunătăţim continuu calitatea serviciilor şi produselor oferite.

Prezentare Ofertă

Preţul afişat include TVA. Acesta poate suferi modificări datorate evoluţiei factorilor economici direct implicaţi în realizarea ofertei.
Preţul nu se mai modifică odată încheiat contractul şi validată comanda.

Livrarea mărfurilor este suportata de beneficiar cu exceptia comenzilor de peste 1000 lei.
Pentru comenzi de peste 1000 de lei cheltuielile de livrare cad in sarcina ERASPORT, exceptie facand coletele agabaritice sau foarte grele (ex. : discuri de haltere, alte echipamente mari…). In aceste cazuri de comun acord se va calcula o taxa suplimentara de livrare.

Termenul de livrare 24h - 4saptamani.

Garanţia oferită este în acord cu legislaţia în vigoare - începând de la 30 zile la 3 ani - pentru anumite echipamente. Garanţia acoperă viciile de fabricaţie apărute în condiţii normale de exploatare a materialelor şi echipamentelor oferite.

Flexiblitate - oferim posibilitatea schimbării produselor la momentul livrării dacă din diverse motive acestea nu corespund alegerilor dumneavoastră (mărimi, culori, materiale etc.)

Comanda - posibilităţile de transmitere a comenzii sunt diverse:

  • direct pe site-ul nostru www.erasport.ro unde vă puteţi realiza un deviz şi transmite o comandă on-line
  • prin fax la nr. 0259 422 244
  • prin telefon la nr. 0359 434 222

Odată lansată comanda, în maxim 48 de ore (zile lucrătoare), veţi fi contactat pentru realizarea tuturor procedurilor de validare a acesteia (contract, proforme, etc.)

* Produs recomandat produs recomandat ERASPORT, raport excelent calitate-preţ
** pozele prezentate nu au valoare contractuală ele putând suferi anumite modificări nesemnificative.